Canisa Dacia Burebista Petroșani

Canisa Dacia-Burebista este localizată în zona muntoasă a județului Hunedoara pe Cheile Jiețului, chiar la poalele Munților Parâng. Cu o experientă de peste 20 de ani de activitate continuă, în cadrul canisei noastre veți găsi unii dintre cei mai mari și puternici Alabai din lume, lucru garantat de liniile genealogice atent selectate pe parcursul anilor. Prin aceste selecții am obținut și cel mai mare câine din România, Burebista-Burat. Din păcate el nu mai este astăzi în viată insă linia genetică ce ne-a lăsat-o moștenire ne permite să oferim în continuare câini cu mult mai mari decât media pe țară a rasei. Câinii noștri sunt disponibili pentru montă controlată și regulat avem și pui de vânzare. Numărul comenzilor este insă destul de ridicat așa că cel mai bine e să faceți o prenotare pentru un pui din timp.

Dragostea noastră pentru Ciobănescul de Asia Centrală este factorul motivant ce ne face să fim mereu în topul preferințelor clienților iubitori de calitate și rafinament. Câinii noștri se bucură de cea mai bună îngrijire, cea mai bună hrană și sunt crescuți în inima munților, mereu aproape de natură. Criteriile după care facem selecțiile sunt foarte variate dar garantăm că întotdeauna am folosit și vom folosi pentru montă doar câini ce și-au demonstrat aptitudinile fizice și psihice și doar aceia dintre ei al căror istoric îl cunoaștem pentru minim 5 generații.

Burebista Burat a fost un Ciobănesc de Asia Centrală cum nu găsești un altul. Un mascul impresionant de 112 kg și 104 cm inăltime, deosebit de rezistent, curajos și iubitor. Dimensiunile sale au fost foarte bine echilibrate iar starea de sănătate excelentă. El este fără îndoială câinele de care suntem cei mai mândri până acum însă nu îi desconsiderăm nici urmașii, câini ce te lasă fără suflare când îi întâlnești. Țintim întotdeauna să obținem câini de peste 90 cm în greabăn și reușim de fiecare dată acest lucru. Linia genealogică a acestui câine este una care face un mare serviciu rasei și nu este singura din curtea noastră. Orice pasionat al rasei știe cine este Yuzbash, Topaz, Zhan, Tohmet, Buldozer și Ahile, aceștia fiind doar o parte din marii campioni ai rasei a căror linie genetică o găsiți la canisa noastră. La fel de importante în menținerea liniei genetice ai marilor campioni sunt și femelele, la rândul lor atent selecționate pentru păstrarea calității acestor câini deosebiți. In rândul femelelor selecționate se găsesc nume ca Argadash Zhayogul, D-Bagir, Kara-Kele Aisha, Yalpa, Mayra Diessi, B-Eta de Petroșani, Snow White (Roua) de Petroșani și Yala.

Cum pozele fac cât o mie de cuvinte aveți mai jos o galerie foto cu câțiva dintre câinii obținuți în canisa noastră, poze ce vorbesc de la sine poate mult mai bine decât am făcut-o noi în acest text.

Vă mulțumim pentru timpul petrecut pe acest site și sperăm ca informația găsită sa vă ușureze decizia de a achiziționa un pui de Ciobănesc de Asia Centrală de la noi.

Galerie Foto